Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu
Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu
Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu
Termometr do gotowania sous vide...
Termometr do gotowania sous vide...
Termometr do gotowania sous vide...

Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu

G-21900
W magazynie
79,00 zł
Brutto Dostawa w 24h
 

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w  zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur:

  • Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
  • Wołowina medium: 60°C-63°C
  • Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
  • Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
  • Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C

- termometr do gotowania metodą sous vide, 
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
-  szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C-  odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja

Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm

3 Przedmioty
No reviews

16 innych produktów w tej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produkt dodany do porównania

Polityka Cookies

Korzystając z serwisu akceptujesz politykę prywatności i cookie